субота, 03 вересня 2011 18:21

Микола Кобзов 2 години розбирав подарунки після вінчання
11

Фото: Фото з особистого архіву Миколи Кобзова

Президент циркового фестивалю "Золотий трюк" Микола Кобзов 2 години розбирав подарунки, які йому подарували після церемонії вінчання з дружиною Мариною.

"Вінчалися у Києво-Печерській лаврі, потім святкували у ресторані. Запросили 250 гостей. Подарунками завалили цілу кімнату. Розбирали їх з дружиною 2 години", - розповів він Gazeta.ua.

"Подарували багато прикрас для інтер'єру, постільну білизну і сервізи. А також багато грошей", - додав він.

Микола Кобзов живе з Мариною 17 років. Мають двох доньок — 17-річну Тетяну і Анастасію, 13 років.

"Старша донька цього року пішла до 11 класу. Ще не вирішила, куди піде вчитися далі. Якщо захоче пов'язати життя з цирком, я не буду заперечувати", - розповів Микола Кобзов.

Обвінчалася пара 31 серпня у Києво-Печерській лаврі.

"Я був ініціатором. Запропонував Марині одружитися ще 8 березня. Тоді брав участь в акції, на якій публічні чоловіки робили букети для своїх жінок. На всю країну сказав, що роблю Марині пропозицію. Коли приїхав додому, подарував Марині золоту каблучку і запропонував одружитися. Це стало для неї несподіванкою. А яка дівчина буде розраховувати на весілля через 17 років спільного життя?", - наголосив він.

Медовий місяць пара планує провести на круїзному кораблі.

"Хочемо подивитися на острови. Але зробимо це пізніше, бо мусимо їхати в Москву на цирковий фестиваль", - розповів Микола Кобзов.

Зараз ви читаєте новину «Микола Кобзов 2 години розбирав подарунки після вінчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі