вівторок, 19 квітня 2011 13:54

Микола Басков відпочив в Іспанії з українкою
9

Микола Басков розповів про улюблене закордонне місто, в якому нещодавно побував з 26-річною Іриною Швець із Чернівців - партнеркою Баскова по телепередачі "Попелюшка".

"Я об'їздив весь світ, - зізнався Коля. - І коли мене питають, де б я хотів мати квартиру крім Москви, завжди відповідаю: "У Барселоні!" По-перше, в столиці іспанської Каталонії живе Кабальє, на майстер-класи до якої я їжджу вже вісім років. По-друге, тут завжди гарна погода".

Микола та Іра знімали сьют на верхньому поверсі в готелі Arts Barcelona, тому самому, у якому минулого року співак зупинявся з Оксаною Федоровою.

"Готель "Arts" - одна з найвищих будівель в Барсі, - зазначив Микола. - Не особливо крутий готель. Але я люблю його за місце розташування: такий кайф вранці виринути з номеру - і ти на морі! Тут багато чудових ресторанчиків, де можна смачно поснідати".

"Обожнюю гуляти по Барселоні. У перший день подорожі ви просто зобов'язані пройтися по Рамбла від площі Каталонії до порту. Англійський письменник Сомерсет Моем назвав цей бульвар найкрасивішою вулицею у світі", - підкреслив співак.

За словами Баскова, Іспанія хороша тим, що їсти можна скрізь - навіть у маленьких забігайлівках вас не отруять, тому що в країні дуже висока якість продуктів.

За словами співака, це було відрядження, але в перервах між зйомками парочка приїжджала в парк Гуель, де Микола з Ірою дрімали на лавці, обійнявшись.

Крім того, Басков зводив Ірину в Музей еротики.

"Ми з Ірою сюди потрапили випадково, - поділився Басков. - Просто гуляли по Рамбла і набрели. Я сто разів був у Барселоні і навіть не знав, що тут є Музей еротики. Іра - жінка молода, недосвідчена. Коли ми вийшли з цього вмістилища розпусти, вона полегшено видихнула".

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков відпочив в Іспанії з українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі