четвер, 10 лютого 2011 14:28

Басков і Федорова купалися в приватному басейні на Мальдівах (ФОТО)
6

Оксана Федорова і Микола Басков відпочили удвох на Мальдівах.

"Це ідеальне місце для романтичної подорожі, - розповів Микола. - Вважається, що на Мальдівах найдовші і найкрасивіші заходи сонця у світі. Тому кожен вечір ми з Оксі як заворожені спостерігали за тим, як сідає сонце і небо розфарбовується всіма кольорами веселки. Моя мрія коли-небудь провести тут цілий місяць", - зізнався співак.

Артист і екс-"Міс Всесвіт" вирвалися до океану лише на десять днів. У пари була велика програма: вони кожен день здійснювали пішу прогулянку навколо острова, ходили в спа-центр, займалися в тренажерному залі. А в один з днів подалися на катері рибалити.

"Ловили на спінінги, - розповів Басков. - Риба налітала на гачок як божевільна. За кілька годин риболовлі ми з Оксаною завантажили весь човен. Доречно сказати, в цьому змаганні перемогла моя половина. Вона виявилася спритнішою, та й риба у неї була набагато більшою".

Зоряний улов у той же вечір приготували на грилі в місцевому ресторані. А те, що залишилося, працівники ресторану заморозили в холодильнику на майбутнє.

"Схоже, ми забезпечили їжею туристів на місяць", - пожартував співак.

Парочка жила на так званій президентській віллі на воді. У них були свій басейн, вихід на пляж, одна спальна кімната з величезним ліжком. Будиночок розташований дуже хитро - при бажанні, тут можна за весь відпочинок нікого зі сторонніх не побачити. Номер коштує 2,5 тисячі доларів на добу.

"За окрему плату нам влаштували романтичну вечерю на пляжі, - поділився Басков. - Облаштували намет, поставили столик, запалили свічки - дуже чуттєво і мило".

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Басков і Федорова купалися в приватному басейні на Мальдівах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі