вівторок, 14 квітня 2009 14:49

Мел Гібсон стане холостяком (ФОТО)

Знаменитий 53-річний американський актор Мел Гібсон опинився в непростому положенні. Його дружина Робін подає на розлучення після 28 років спільного життя. Плюс до цього розлучення зірки може виявитися найдорожчим в світовій історії. Згідно законам штату Каліфорнія пані Гібсон має повне право претендувати на половину 900-мільйонного статку чоловіка.

В якості причини розлучення 52-річна Робін Гібсон назвала "непереборні розбіжності". Тим часом ЗМІ тут же пригадали романтичну історію Гібсона з російською музиканткою Оксаною.

Чутки про зв"язок актора на стороні з"явилися ще минулого року. На початку осені папараці "застукали" Гібсона в товаристві прекрасної незнайомки, але прес-службі актора вдалося переконати громадськість, що молода красуня Оксана - всього на всього колега. Але потім поповзли плітки, що Робін дуже близько прийняла до серця газетні публікації. "Шлюб Гібсонів дав тріщину", - повідомляли таблоїдам друзі пари.

Зараз в своїй публічній заяві Гібсони, які є батьками сімох дітей, попросили ЗМІ не турбувати їх. "За роки нашого шлюбу і під час розставання ми завжди прагнули охороняти наше приватне життя від сторонніх очей, і ми продовжимо поводитися аналогічним чином і в майбутньому", - йдеться в документі.

За даними веб-сайту відомого телешоу Entertainment Tonight, подружжя не жило разом останні три роки. Шестеро дітей Гібсонів вже дорослі, Робін попросила суд про спільну опіку над молодшою дитиною, Томом, якому сьогодні виповниться десять років.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон стане холостяком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі