неділя, 28 січня 2024 02:51

Медсестра почала продавати фото 18+, щоб віддати борг, а стала мільйонеркою
12

Лейсі Стіл заробляє два мільйони доларів щомісяця на фото 18+
Фото: instagram.com/layceesteele
Лейсі Стіл заробляє два мільйони доларів щомісяця на фото 18+
Лейсі Стіл заробляє два мільйони доларів щомісяця на фото 18+
Лейсі Стіл заробляє два мільйони доларів щомісяця на фото 18+
Лейсі Стіл заробляє два мільйони доларів щомісяця на фото 18+

Американська модель 32-річна Лейсі Стіл знайшла цікавий спосіб, щоб оплатити медичні рахунки після того, як лікарі виявили в її тілі кілька доброякісних новоутворень.

Вона не мала достатньо грошей для операції, тому почала продавати еротичні фотографії в Інтернеті. Про це пише таблоїд Daily Star.

За три місяці їй вдалося зібрати половину необхідних коштів. Тоді вона взяла кредит, щоб покрити решту. Одужавши від операції, Лейсі продовжила свою прибуткову діяльність і швидко виплатила борг у розмірі $90 тис. Зараз жінка заробляє два мільйона доларів щомісяця.

"Це просто божевілля, як склалося життя", - сказала Стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер з Маямі витратив $100 тис. на пластичні операції: який вигляд він має

Крім цього Лейсі має диплом медсестри, але ця професія їй не подобається.

"Я виконувала цю роботу протягом трьох років, заробляючи $60 тис. на рік. Це були довгі робочі години, 16-годинні зміни, відсутність балансу між роботою та особистим життям і багато смутку та хвороби навколо вас весь час", - поділилась модель.

Тепер вона "відчула полегшення" від того, що змогла погасити свій борг за шість місяців.

"Відчуття, що я більше не тягнусь за боргом - це неймовірно. Після того, як я захворіла, я був настільки впевнена, що втрачу все, над чим так важко працювала. Я справді була у відчаї, ламаючи свій мозок і шукаючи спосіб зберегти все разом. Я ніколи не думала, що у мене буде такий спосіб життя, яким я живу сьогодні", - сказала Стіл.

Говорячи про можливого партнера, вона додала: "Я не збираюся платити за кожну вечерю та відпустку. Я не хочу, щоб хтось жив за мій рахунок. Я часто подорожую. Їжджу до Австралії, Нової Зеландії, по всіх штатах Америки та по всьому світу, тому в мене немає часу ні на кого, хто не вписується в це", - підсумувала жінка.

Британська блогерка 32-річна Еліза Роуз Уотсон заробляє майже $128 тис за місяць, продаючи свої еротичні фото в соцмережах. У 2016 році вона закінчила університет за спеціальністю "Психологія". Але після закінчення університету у неї виникла залежність від наркотиків і алкоголю. ЇЇ залежність тривала чотири роки. Після чого вона пройшла тривале лікування і кардинально змінила своє життя.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра почала продавати фото 18+, щоб віддати борг, а стала мільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі