понеділок, 14 травня 2012 16:16

Маша Собко на зйомках кліпу обіймалась з кубинським мачо
17

Фото: Фото: прес-служба співачки

У пошуках яскравих пейзажів для нового кліпу на пісню "Пойдем со мной" співачка Маша Собко поїхала на Кубу.

За задумом режисера, Маші з місцевими жителями треба було в ритмі запальної сальси пройтися вуличками містечка.
"Це мій перший кліп, де я нарешті не стою на місці, а танцюю. У процесі зйомок ми влаштували на вулиці справжній карнавал: дорожній рух зупинився і всі перехожі почали танцювати. І ми настільки перейнялися цим всім, що не помітили, як забрели на заборонену територію. "Охоронці порядку" з'явилися раптово і тут же попросили документи, які дозволили б нам там бути. Зрозуміло, що таких документів в нас не було. Тоді вони показали нам наручники. Наша команда намагалася домовитися про оплату штрафу, але це тільки нагнітило ситуацію, бо кубинці подумали, що ми пропонуємо їм хабар. Кубинці дуже принципові і запальні люди, особливо поліція. Можете собі уявити, яка "Санта Барбара" почалася після того. За нас навіть почали вступатися місцеві жителі. Потім до них на розмову пішла мій продюсер Ольга Ревук. Я не знаю, про що вона з ними говорила, але хвилин через 30-40 нас відпустили", - розповіла Маша.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Маша Собко стала садомазохісткою

Сама продюсер досі лікує спину через поїздку на старому авто. Ольга мало не випала із машини під час їзди.

Знімальна група три дні вставала рано вранці, щоб зловити гарний світанок. Сама Маша, знімаючи сцени на пляжі океану, постійно "їла" пісок. Хвиля підкочувала до підборіддя співачки, коли вона намагалася притулитись до піску.

Презентація кліпу відбудеться в кінці травня.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко на зйомках кліпу обіймалась з кубинським мачо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі