неділя, 07 жовтня 2018 08:09

Маша Єфросиніна після "Танців з зірками" більше не буде брати участь у телеконкурсах

Маша Єфросиніна після "Танців з зірками" більше не буде брати участь у телеконкурсах
Маша Єфросиніна прокоментувала свою участь у "Танцях з зірками" Фото: Голос шоубізу

Телеведуча Маша Єфросиніна вилетіла з проекту "Танці з зірками". Чи буде знову брати участь у телезмаганнях, розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я відповім на питання, чи жалкую про свою участь у "Танцях з зірками" пізніше, адже переконана, що найбільш цікаве там попереду. В телевізійних змаганнях більше ніколи не буду брати участь. Але можу сказати одне, що у мене зараз тіло моєї мрії, я продовжую танцювати, тричі на тиждень займаюсь латиною, прекрасно почуваю себе фізично, вважаю, що жалкувати про щось, це тупа справа. Я з багатьох фізичних навантажень, які спробувала у своєму житті, а їх були у мене десятки, я знайшла своє. Мене до форми, до ладу приводять саме танці. Можливо, це гормон щастя так на мене впливає, але навіть, якщо я буду віджиматися 300 разів від підлоги, у мене не буде таких ніг та рук, як після 3 годин у танцзалі", - говорить Марія Єфросиніна.

За словами продюсерів шоу, цей сезоні "Танців з зірками" зібрав найпопулярніших у соцмережі особистостей в Україні. Найдовше велися переговори з Павло Зібровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча у костюмі нареченої, Горбунов та Melovin навідались на "Скажене весілля"

В шостому випуску шоу "Танці з зірками" брали участь 9 зіркових пар. Ефір пройшов під особливою темою з назвою "Танці з дітьми", де учасники танцювали з маленькими помічниками і розповіли глядачам особисті історії з юності.

Зараз ви читаєте новину «Маша Єфросиніна після "Танців з зірками" більше не буде брати участь у телеконкурсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі