субота, 06 жовтня 2018 04:55

Осадча у костюмі нареченої, Горбунов та Melovin навідались на "Скажене весілля"
26

Знімальна група "Скаженого весілля"
Фото: Прес-служба
Олег "Фагот" Михайлюта
Маша Єфросиніна
Прем'єра "Скаженого весілля"
Катя Осадча і виконавці головних ролей

Днями в широкий український прокат вийшла комедія "Скажене Весілля".

На честь довгоочікуваної прем'єри в столичному кінотеатрі "Київська Русь" на найбільшому кіноекрані країни відбувся спеціальний показ стрічки за участі акторів та зірок, команди фільму та понад тисячі гостей.

8 фотозон, справжнє офіційне весілля, боротьба за букет нареченої, кінопоказ та жарти Горбуновв - так проходила зіркова прем'єра комедії "Скажене Весілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник розповів студентам про свій успіх у шоу-бізнесі

У фільмі йде мова про українця, чия донька вирішила вийти заміж за темношкірого француза. Батько нареченої мислить стереотипами, майбутній зять теж має своєрідне уявлення про Україну.

Акторка Анастасія Оруджова зізнається Gazeta.ua, що стереотипи, щодо сприйняття іноземців, ще існують в регіонах і з ними треба боротися. А загалом досвід зйомок у кіно їй сподобався.

"Я вперше працювала у такому форматі. Було дуже цікаво. Ми знімали один день. коли відбувається весілля - 4 дні. Погода змінювалась, а ми були змушені виходити в тих самих костюмах, було то холодно, то спекотно. З моїм партнером Юрієм Горбуновим знайома давно, ще з "Ліги сміху". Юра такий, який і у телевізорі: добрий, відкритий, веселий", - говорить Анастасія Оруджова, яка зіграла у фільмі одну з ролей.

Привітати команду стрічки завітали друзі, партнери та спонсори, представники кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу: Катерина Осадча, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв, Руслан Сєнічкін, Леся Матвєєва, Ірина Горова, Олег "Фагот" Михайлюта, Ольга Слонь, голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, письменник та сценарист Андрій Кокотюха, Melovin та понад тисяча гостей. Катя Осадча завітала в образі, який нагадував вбрання нареченої.

Але перш ніж переглянути "Скажене Весілля" гості вечірки, актори та зірки стали свідками справжнього весілля. Молодят Інну Очеретяну і Олександра Рудя команда проекту обрала в рамках конкурсу, що пройшов у соціальних мережах фільму напередодні виходу стрічки в широкий прокат. Пару щасливчиків офіційно одружив сервіс ГОТОВО, а почесними свідками стали – Юрій Горбунов та Анастасія Оруджова. На згадку про своє скажене весілля молодята отримали свідоцтво про одруження від фільму, а офіційний документ їм особисто вручив керівник головного територіального управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко.

Привітали молодят зіркові актори та команда фільму: актор та продюсер Юрій Горбунов, продюсери Ірина Костюк і Надія Коротушка, режисер фільму Влад Дикий та сценаристи Микола Куцик та Олексій Приходько, оператор Тимофій Аврамчук, актор Джиммі Воха-Воха, який прилетів до Києва з Парижа спеціально на прем'єру стрічки, Олексій Супрун (Петро Бампер), Анастасія Оруджова ("Тріо Різні"), Поліна Василина, Назар Задніпровський, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Арам Арзуманян та Інна Приходько.

Весільну атмосферу підігрівали скажені коктейлі та dj-мікс хітових саундтреків, що ексклюзивно для проекту написав музичний продюсер стрічки Олексій Потапенко (Потап).

Після розпису гості шаленої вечірки першими переглянули зіркову комедію "Скажене Весілля" на найбільшому кіноекрані та в найбільшій кінозалі країни .

Офіційні саундтреки пісню "Найкращий день" виконали дуетом Потап (Олексій Потапенко) та Олег Винник, а композицію "Промінь" — заспівали разом MOZGI, Michelle Andrade та "Время и Стекло". Крім того, для саундтреку фільму було використано багато хітів з бібліотеки продюсерського центру MOZGI Entertainment, що також став співродюсером фільму.

Зараз ви читаєте новину «Осадча у костюмі нареченої, Горбунов та Melovin навідались на "Скажене весілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі