середа, 29 лютого 2012 14:42

Маловідома актриса зіграє Керрі Бредшоу

Маловідома актриса зіграє Керрі Бредшоу

Вісімнадцятирічна актриса Аннасофія Робб, відома завдяки ролі Віолетти в картині Тіма Бертона "Чарлі і шоколадна фабрика", зіграє Керрі Бредшоу в пілоті "Щоденників Кері" - приквела знаменитого серіалу "Секс у великому місті", повідомляє видання The Hollywood Reporter.

В основу "Щоденників" ліг роман Кендес Бушнелл, присвячений юності Керрі Бредшоу і, як і "Секс у великому місті", розказаний від імені самої героїні. Основа сюжету книги - Керрі, яка досягла повноліття у вісімдесятих, її перші питання про любов, дружбу, сім'ю, її вивчення світу середньої школи і Манхеттена, а також стосунки з Себастьяном Кіддом.

Режисером пілота стане Мігель Артета, режисер серіалів "Велика буква Р" та "Клієнт завжди мертвий". Стефанія Оуен, яка зіграла у фільмі Пітера Джексона "Милі кістки" в "Щоденниках Керрі" стане 14-річною сестрою головної героїні.

Аннасофія Робб відома також по роботі у фільмі "Телепорт". А за роль в картині "Міст в Терабітію" актриса була удостоєна кінопремії "Молодий актор" в 2008 році. Першою головною роллю Робб стала Бетані Хемілтон у фільмі "Серфер душі", що вийшов в прокат в минулому році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сара Джессіка Паркер не буде зніматися в новому "Сексі у великому місті"

Книга Кендес Бушнелл "Секс у великому місті" вийшла в 1997 році. Основою для неї послужили колонки про секс і стиль життя, які вела письменниця у щотижневій газеті The New York Observer. Успіх книги був величезним, і в 1998 році з'явився однойменний серіал, головні ролі в якому зіграли Сара Джессіка Паркер, Кім Кеттролл, Крістін Девіс і Синтія Ніксон.

Популярність фільму перевершила найсміливіші очікування: заключний епізод зібрав біля телеекранів рекордні 13 мільйонів глядачів. Шість сезонів культового серіалу транслювалися по ТБ з 1998-го по 2004 рік, він був удостоєний 125 номінацій на різні кінонагороди і восьми "Золотих глобусів". Що стосується книги, то вона перевидавалася у 2001, 2006 і 2008 роках.

Згодом на основі серіалу вийшло два повнометражних фільми з однойменною назвою, присвячених улюбленим глядачами героїням.

Зараз ви читаєте новину «Маловідома актриса зіграє Керрі Бредшоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі