пʼятниця, 27 травня 2011 16:12

Макс Барських витатуював на біцепсі серце
6

Фото: ІА Screen Media "Думая о Звездах"

Макс Барських набив на верхньому біцепсі лівої руки татуювання у формі серця.

"Набивали чотири години. Оскільки на внутрішньому боці біцепсу шкіра дуже тонка, то було боляче. Особливо, коли робили контури. Тому що шкіра там проколюється глибше. В принципі, для тих, хто налаштований на татуювання — нічого страшного нема. Найважче насправді кілька годин висидіти в кріслі", - розповів співак Gazeta.ua.

Татуюванню передувала історія, як на "Фабриці" Барських хотів виконати пісню "Серце", але йому заборонили. І запропонували заспівати з кимось в масовці. Співак образився і пішов з проекту. Потім заспівав її на фіналі шоу в палаці "Україна".

"Це татуювання у вигляді серця в залізних кільцях є і моїм символом, тому, що саме з пісні "Сердце" почалась моя музична кар'єра три роки тому. Кільця перехрещуючись на серці, утворюють букву "ікс", яка є в англійському варіанті мого імені. Зробив його в Києві", - пояснив вибір малюнку Макс Барських.

До того у Барських було одне татуювання — невеличка картина польського художника Войтека Сьюдмака. Він є одним із улюблених художників співака.

"Перше своє тату набивав у знайомого майстра в Харкові в день свого 21-річчя. Потім, правда, додав до малюнку парочку нових штрихів", - поділився співак.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських витатуював на біцепсі серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі