середа, 23 грудня 2009 18:59

Макс Барських примушує соромитись Могилевську (ФОТО)

Ні для кого не секрет, що Наталія Могилевська з турботою і теплотою ставиться до молодих артистів, яких зібрала в своєму продюсерському центрі Talant group. Вона буквально пестить і голубить майбутніх зірок українського шоу-бізнесу.

Причому емоційна Могилевська навіть не намагається приховувати своїх почуттів. Так, на презентації дебютного альбому Макса Барських, Наталя зі сцени зізналася співакові в коханні.

"Люблю тебе", - йдучи за куліси, сказала вона Максу, і ніжно поцілувала його.

Звісно, численні прихильниці відразу зашуміли. Адже всі бачили спільний кліп на пісню "DVD", де багато достатньо відвертих сцен за участю Наталії та Макса.

"Мабуть, не пригадаю, щоб з моїми дорослішими партнерами я вимушена була поводитися так відверто, - сказала тоді співачка. - Я навіть соромилась".

Барських же, після зізнання в коханні від Могилевської, без будь-якого збентеження продовжив свій виступ. Час від часу співак піднімав на сцену юних фанаток, які рвались до нього, давав їм співати в мікрофон і приймав від них сакральні подарунки. Одна з прихильниць просто під час виступу передала артистові текст пісні, яку написала спеціально для нього.

Що стосується нового альбому, то, за словами співака, він присвятив йому рік свого життя. У альбомі тринадцять треків, і кожна з них невипадкова в долі Макса. Коментуючи цей факт Барських жартома сказав, що кожна пісня в альбомі - це його дівчина, роман з якою він обов"язково збереже на все життя.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських примушує соромитись Могилевську (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі