вівторок, 11 січня 2011 08:37

Майкл Дуглас в інтерв'ю розповів про перемогу над раком

Майкл Дуглас в інтерв'ю розповів про перемогу над раком

Кіноактор Майкл Дуглас заявив про успішне лікування від раку гортані. Про перемогу над раком Дуглас розповів в інтерв'ю програмі "Today", яка вийде в ефір на американському телеканалі NBC ввечері у вівторок, 11 січня, за місцевим часом.

"Я відчуваю себе добре. Пухлини більше немає", - сказав 66-річний актор, додавши, що в найближчі кілька місяців йому доведеться регулярно проходити обстеження.

Дуглас також повідомив, що йому поки не вдалося впоратися з деякими побічними ефектами курсу хіміотерапії, хоча він вже поступово набирає втрачену за час хвороби вагу.

"Я їм як свиня, - пожартував Дуглас. - Я втратив близько 32 фунтів (14,5 кілограма). 12 фунтів (близько 5 кілограмів) я вже набрав, залишилося ще 20, 25".

В інтерв'ю "Today" Дуглас також розповів, що півроку, що минули після того, як у нього був діагностований рак, були вкрай складним періодом і змусили його переглянути ставлення до життя.

"Мені пощастило, у мене хороші гени. Моїй матері 88 років, батькові - 97, - сказав Дуглас. - Однак я чудово розумію, що це третій акт [п'єси], і потрібно трохи більше думати про те, на що витрачати час".

Майкл Дуглас двічі отримував "Оскара" - найпрестижнішу нагороду американського кінематографа. У 1976 році він завоював "Оскара" як продюсер картини Мілоша Формана "Пролітаючи над гніздом зозулі", а в 1988 році був удостоєний цієї нагороди за роль у фільмі Олівера Стоуна "Уолл-Стріт". У 2010 році на екрани вийшов фільм "Уолл-стріт: Гроші не сплять", в якому Дуглас також зіграв головну роль. За роботу над цим фільмом актор номінований на "Золотий глобус", церемонія вручення якої пройде 16 січня 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Майкл Дуглас в інтерв'ю розповів про перемогу над раком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі