понеділок, 10 січня 2011 17:40

Після хіміотерапії Майкл Дуглас почав поправлятися (ФОТО)

Майкл Дуглас разом з дружиною Кетрін Зета-Джонс і дітьми відправився у відпустку на Гаваї. Актор виглядає набагато бадьоріше і здоровіше, ніж раніше.

Після болісного курсу хіміотерапії Дуглас сильно змарнів і схуд. Тепер актор проходить курс реабілітації: він потихеньку відновлює вагу і виглядає вже не таким виснаженим, як раніше. Проте медики попереджають: у найближчі кілька тижнів стане ясно, чи вдалося організму Майкла перемогти ракові клітини, або ж у нього наступить ремісія, і хвороба повернеться.

Разом з Кетрін і дітьми - семирічним Діланом і десятирічною Керіс - актор всі дні проводить на пляжі. Майкл потихеньку збільшує собі фізичні навантаження і навіть намагається плавати на дошці. А потім відпочиває і грає з дітьми на піску.

Нагадаємо, злоякісну ракову пухлину в актора виявили влітку минулого року. Коли медики діагностували у актора рак гортані в 4-й стадії, його дружина Кетрін Зета-Джонс була страшно обурена, так як Майкл регулярно проходив медичні обстеження. Однак пухлину у нього під язиком лікарі виявили, лише коли вона стала розміром з лісовий горіх.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Після хіміотерапії Майкл Дуглас почав поправлятися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі