вівторок, 11 липня 2023 10:09

Мадонна вперше після реанімації вийшла на зв'язок із шанувальниками

Американська співачка 64-річна Мадонна вперше після госпіталізації вийшла на зв'язок із шанувальниками.

Вона подякувала фанам за підтримку й заявила, що поступово одужує. Про це написала в Instagram.

"Я не хочу розчаровувати нікого, хто купив квитки на мій тур. Я також не хотіла підвести людей, які працювали зі мною протягом останніх кількох місяців над створенням шоу. Я ненавиджу розчаровувати когось. Зараз я зосереджена на своєму здоров'ї", – пояснила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс побив начальник служби безпеки NBА

Автор: instagram.com/madonna
  Мадонна показала, який вигляд має після госпіталізації
Мадонна показала, який вигляд має після госпіталізації

За словами знаменитості, поточний план полягає в тому, щоб перенести північноамериканську частину туру і почати в жовтні в Європі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Madonna (@madonna)

Нагадаємо, зірці стало зле 24 червня. Мадонну знайшли непритомною і екстрено госпіталізували. 29 червня її виписали з лікарні. Мадонна почувається краще, однак змушена відкласти своє семимісячне світове турне. Менеджер співачки Гай Осірі заявив, що в артистки бактеріальна інфекція. Нині не зрозуміло, що спричинило захворювання. Проте, за словами лікарів, інфекція стала надзвичайно серйозною і потребувала лікування в реанімації. Як відомо, інфекції можуть перерости в небезпечний для життя стан – сепсис або зараження крові.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна вперше після реанімації вийшла на зв'язок із шанувальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі