середа, 11 березня 2009 15:09

Мадонна помолодшала до невпізнанності (ФОТО)

Чи можливо, щоб 50-річна пані виглядала, немов 15-річний підліток? Для поп-співачки Мадонни немає нічого неможливого. І справа не в новій технології омолоджування або пластичній операції. Скинути років тридцять зірці допомогли вбрання власної дочки.

Темне волосся середньої довжини, темні окуляри в червоній оправі, шкільна форма плюс кеди Converse - і перед вами Мадонна в шкільні роки. Ні, це не чергова шоу-програма старенької Медж. У такому маскарадному костюмі поп-зірка відзначала єврейське свято Пурім в нью-йоркському центрі кабали.

Свято Пурім вважається одним з найвеселіших свят року. Цього дня іудеї згадують чудовий порятунок євреїв від загибелі під час царювання персидського царя Артаксеркса. Ті, хто святкують, зазвичай вбираються в смішні костюми та маски і відкидають всі умовності.

Схоже, досяг успіху у відкиданні умовностей і приятель поп-діви, бразильський манекенник Хесус Лус. Хлопець прибув на захід в костюмі і масці Джокера під руку з письменницею Джесікою Сейнфілд. Джесіка ж обрала костюм персидської принцеси. Не менш колоритно виглядала ще одна відома голлівудська пара - актриса Демі Мур та її чоловік Ештон Катчер, які вбралися в ряси католицьких ченців.


До речі, за спостереженнями таблоїдів, одяг для маскараду Медж запозичила з гардеробу 13-річної Лурдес. Нещодавно дівчинку бачили в такому ж жилеті, кедах і смугастих гольфах. В принципі, дівчинка може пишається, що зоряна матуся може запросто носити її вбрання.

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Мадонна помолодшала до невпізнанності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі