понеділок, 30 березня 2009 12:23

Мадонна кинула свого 22-річного коханця через дитину (ФОТО)

Ніколи не знаєш, чого очікувати від Мадонни. Таблоїди ще не перестали обговорювати її роман з манекенником Хесусом Лусом, як з"ясувалося, що співачка вже вільна. 50-річна Медж на сторіночці в Twitter повідомила своїх прихильників, що чудово почувається наодинці.

Недовго тривала ейфорія в пресі з приводу роману 50-річної поп-зірки та 22-річного бразильського манекенника. Під час 10-хвилинного чат-спілкування зі своїми прихильниками в мережі Twitter Мадонна повідомила, що тепер перебуває в гордій самоті. Зізнання, як це нерідко буває, було досить спонтанним.

З чуток, розрив пари стався з цілком поважної причини. Зараз Мадонна займається оформленням документів з удочеріння 4-річної сирітки з Малаві Мерсі Джеймс. І зайві плітки їй не потрібні. На вихідних співачка вилетіла в африканську країну.

Офіційний представник і видавець Мадонни Ліз Розенберг відмовилася коментувати інформацію про удочеріння. Проте уряд США підтвердив твердий намір співачки прийняти в свою сім"ю ще одну дитини.

Сама поп-зірка прибула до цієї східноафриканської країни у вихідні, щоб взяти участь в понеділок в засіданні суду з питання легітимності та можливості усиновлення.

Нагадаємо, більше двох років тому Мадонна та її екс-чоловік британський кінорежисер Гай Річі усиновили 13-місячного хлопчика з Малаві Девіда Банду. Після того, як пара пройшла випробувальний термін, вищий суд Малаві 28 травня минулого року дозволив офіційне усиновлення.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Мадонна кинула свого 22-річного коханця через дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі