субота, 21 березня 2009 18:45

Мадонна забороняє молодому коханцю користуватись мобілкою

Мадонна забороняє молодому коханцю користуватись мобілкою

Поп-діва вважає розмови по телефону в її присутності кричущою неповагою до своєї персони.

Як з"ясувалося, 50-річна секс-бомба й дуже успішна бізнес-леді Мадонна не терпить мобільних телефонів і користується ними нечасто.

Днями побачивши, як її "ручний хлопчик" Хесус Лус розмовляє по телефону з матір"ю, Мадонна розлютилася, вихопила з його рук мобілку та вимкнула її.

"Лус, звісно ж, почав виправдовуватися та сперечатися, і тоді розлючена Мадонна мало не накинулася на нього з кулаками," – розповідають свідки скандалу.

Нещодавно Лус утік від 50-річної співачки до Бразилії, начебто у справах, насправді ж - добряче відірватися у своєму рідному місті Ріо-де-Жанейро.

Після цього "загулу" зірка забороняє йому розмовляти по мобільному телефону в її присутності — ні з друзями, ні з родичами. Мадонна вважає це неймовірним хамством з його боку, хоча собі розмовляти по телефону при Лусі, певна річ, дозволяє.

"Хлопчик-іграшка" Хесус поки що виторгував для себе привілей говорити по телефону тоді, коли Мадонни немає поблизу й тільки у випадках екстреної необхідності.

За матеріалом Glamurchik.com

Зараз ви читаєте новину «Мадонна забороняє молодому коханцю користуватись мобілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі