середа, 19 вересня 2012 16:12

Лук'янов прокоментував чутки про роман з Білик

Лук'янов прокоментував чутки про роман з Білик
У політика є нова пасія Фото: obozrevatel.com

Владислав Лук'янов розкрив таємницю стосунків з Іриною Білик. Світська тусовка більше року обговорювала їхній ймовірний роман і світлину їхнього поцілунку, що з'явилася в інтернеті. Їх часто бачили разом. Вони інтригували і уникали запитань журналістів. І нарешті народний депутат розкрив таємницю — це просто дружба і це був просто дружній поцілунок і єдиний. Їхнє спілкування триває, вони навіть разом відпочивають, але рідко. Сам Лук'янов зізнається, що по-справжньому він цілує зовсім іншу жінку, повідомляє ТСН.

За словами політика, зранку його цілує дочка.

"Коли ідеш на роботу і донька проводжає, вона обніме і завжди скаже: "Тато, я бажаю тобі удачі на сьогоднішній день", - розповів він в ефірі програми "ТСН.Особливе".

А от по-справжньому Лук'янов цілувався теж не дуже давно. Але розповісти про свою обраницю не захотів. Не сказав навіть, якого кольору у неї волосся.

"Жінки зараз так часто змінюють колір волосся — сьогодні брюнетка, завтра може бути блондинка. Головне, що ця людина до мене ставиться із почуттями і повагою. Так само як і я", - наголосив нардеп.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Білик зацілувала "регіонала" Лук'янова на вечірці

На запитання журналіста, чи ця людина є публічною, Лук'янов заявив: "Я не хотів би про це казати".

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов прокоментував чутки про роман з Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі