пʼятниця, 22 квітня 2011 00:15

Лук'янов відхрестився від шлюбу з Іриною Білик

Автор: ФОТО: WWW.tabloid.pravda.com.uA
  Співачка Ірина Білик з депутатом-”регіоналом” Владиславом Лук’яновим під час  балу ”Карнавалія” торік у грудні
Співачка Ірина Білик з депутатом-”регіоналом” Владиславом Лук’яновим під час балу ”Карнавалія” торік у грудні

Співачка 41-річна Ірина Білик готується до весілля. Подробиці одруження та ім'я коханого тримає у таємниці.

Кажуть, її нареченим став "регіонал" Владислав Лук'янов, 47 років. Він розлучений, має двох дітей. У компанії співачки кілька разів з'являвся на різних світських заходах.

— Ми з Іриною просто дружимо і не більше, — виправдовується Владислав Лук'янов. — Я не є її нареченим, хоча Ірина мені подобається. Вона дуже яскрава, красива, талановита, розумна і реально суперова мегазірка.

Співачка теж заперечує роман з депутатом.

— Залиште нас у спокої. Мій роман з Владиславом хтось вигадав. Побачили нас разом на балу "Карнавалія", і пішло-поїхало.

— В Іри багато шанувальників, — каже її подруга по сцені, але просить не вказувати прізвище. — Деякі дарують їй ювелірні прикраси, дехто пропонує у подарунок автомобіль та квартиру. Але Ірина від таких дарунків відмовляється. Не хоче нікому бути винною. Вона вміє розігріти навколо себе інтерес, бо любить, щоб про неї говорили. Заміж їй пропонує вийти один давній знайомий. Він бізнесмен, відношення до політики не має. Чи дала Іра свою згоду, я поки що не знаю.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов відхрестився від шлюбу з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі