четвер, 23 червня 2011 12:23

Лобода годує дитину грудьми

Лобода годує дитину грудьми

З часів народження доньки Євангеліни Світлана Лобода майже не змінила свого темпу життя. Вона чи не щодня співає на вечірках і з'являється на тусовках.

Співачка каже, що такий робочий  графік не заважає їй годувати дочку грудним молоком.

"Найближчим часом я не планую припиняти годування, тому що вже переконалася в тому, що поєднувати годування і роботу можливо", - розповіла Лобода.

Щоб дитина росла здоровою, Свєта перейшла на особливе харчування.

"Я дотримуюся найсуворішої дієти, їм тільки те, що прописав наш лікар. Це допомагає нам уникнути кольок у животі та алергії", - додала вона.

Співачка також поділилася, що за час вагітності вона набрала близько дев'яти кілограмів, однак швидко відновила форму.

"Після народження Євангелінки я все скинула, дуже схудла, і вже через півтора тижні відпрацювала свій перший концерт", - розповіла вона.

Лобода поділилась секретом такого швидкого схуднення.

"В силу моєї професії я регулярно займаюся хореографією, періодично ходжу в басейн і займаюся пілатес. Безумовно, я люблю масаж. Особливо голови і ніг. Та й під час концертів ми з моїм балетом проявляємо таку активність, що це рівнозначно тижневим зусиллям в спортзалі, включаючи сауну", - розповіла Свєта.

Народження дитини надихнуло співачку змінити гардероб.

"Зараз з моїми дизайнерами LUVI ми розробили і вже шиємо нові костюми для оновленої річної програми. Оскільки зараз багато сольних концертів у клубах і не тільки, ми хочемо, як завжди, бути найкращими і найбільш стильними в своєму жанрі. Костюмів це теж стосується!", - каже вона.

Зараз ви читаєте новину «Лобода годує дитину грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі