понеділок, 07 листопада 2011 11:31

Леді Гага на MTV EMA "обскакала" Джастіна Бібера

Леді Гага на MTV EMA "обскакала" Джастіна Бібера

Американська співачка Леді Гага стала тріумфатором церемонії MTV Europe Music Awards, яка відбулася в ніч на 7 листопада в Белфасті, Північна Ірландія. Про це повідомляється на сайті премії.

25-річна виконавиця отримала більше нагород, ніж будь-хто з номінантів, ставши володаркою чотирьох статуеток, у тому числі в категорії "Краща виконавиця". Композиція Леді Гаги "Born This Way" була визнана кращою піснею року, а кліп на неї - кращим відео року. Крім того, журі відзначило шанувальників Леді Гаги, оголосивши співачку переможцем у категорії "Краща підтримка фанатів". Всього співачка була номінована в шести категоріях.

17-річний канадський співак Джастін Бібер отримав дві премії MTV EMA - в категоріях "Кращий поп-вокал" і "Кращий співак". Група Thirty Seconds To Mars визнана кращою альтернативною групою. Крім того, музиканти отримали нагороду за найкращий виступ у рамках "MTV World Stage".

Відкриттям року став 26-річний американський співак Бруно Марс. Він же отримав статуетку за перемогу в номінації "Прорив року".

Американський репер Емінем визнаний найкращим хіп-хоп виконавцем, американська співачка Кеті Перрі перемогла в номінації "Кращий концертний виступ", а група Linkin Park визнана кращою рок-групою року. Група Queen одержала почесну нагороду "Всесвітня ікона".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага на MTV EMA "обскакала" Джастіна Бібера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі