пʼятниця, 10 липня 2020 12:05

Last Dance: група "Время и Стекло" представили останній кліп

Last Dance: група "Время и Стекло" представили останній кліп
Фани на каналі залишили відгуки про відеороботу та подякували гурту за їхню творчість, що радувала прихильників багато років Фото: instagram.com/vremyaisteklo/

Гурт "Время и Стекло" представив кліп на пісню Last Dance.

Відео опублікували на YouTube-каналі групи.

Ролик став своєрідним прощанням групи з глядачами.

"Останній танець – це все, що нам залишилося. Не хочу його кінчати!" – йдеться у приспіві.

Надя Дорофеєва та Позитив у кліпі проводять пресконференцію і пускаються в танок.

Режисером відео стали Максим Шелковніков та Денис Маноха. Текст до пісні написали Олексій Потапенко (Потап), Надія Дорофеєва, Інга Кагарлик, музику – Потап і Олексій Завгородній (Позитив).

"Ми не плануємо йти на вічний прощальний тур, просто карантин диктує свої правила і змінює плани: через пандемію перенеслися дати концертів прощального туру, але ми приїдемо у всі заплановані концертні зали", – запевнили Дорофеєва та Позитив.

Фани на каналі залишили відгуки про відеороботу та подякували гурту за їхню творчість, що радувала прихильників багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Время и Стекло" у кліпі натякнули на розпад групи

"Спочатку думала розплачуся, але далі пішло веселеньке, тому ок. Дякую за роки разом, чекаю Надіних пісень", "Ах, як я радий що у вас такі успіхи. Я ріс на ваших піснях. Ви дуже талановиті. Спасибі вам за гарні пісні!", "Мої любимі! Обожнюю вас! Ви найкращі!", "Мурашки по шкірі і сльози на очах. Навіть не віриться, що це ваша остання спільна робота", "Дякую за приголомшливі пісні, спасибі за натхнення, спасибі за все! Люблю вас і вашу творчість! Успіхів вам на вашому новому творчому шляху!" - написали прихильники гурту.

Гурт "Время и Стекло" у складі Надії Дорофеєвої та Олексія "Позитива" Завгороднього припиняє існування цього року. На YouTube-каналі групи опублікували відеозвернення зірок уранці 11 березня. Дует не випускатиме нового матеріалу. Учасники продовжать діяльність окремо. "Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо, ми дружимо. Немає нічого поганого в тому, що кожен із нас як особистість може продовжити свій шлях далі. Так повинно бути, так завжди має відбуватися... Для мене ВіС - це те, що я хотів зробити у творчому плані, на сцені", - сказав Олексій.

Зараз ви читаєте новину «Last Dance: група "Время и Стекло" представили останній кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі