середа, 11 березня 2020 12:28

Час сплив: гурт "Время и Стекло" завершує свій проєкт

Час сплив: гурт "Время и Стекло" завершує свій проєкт
У найближчі пів року дует перебуватиме у великому турі з шоу "Фінальні титри", після чого дасть останній концерт, який відбудеться 11 вересня в палаці "Україна" в Києві. Фото: instagram.com/vremyaisteklo/

Гурт "Время и Стекло" у складі Надії Дорофєєвої та Олексія "Позитива" Завгороднього припиняє існування цього року.

На YouTube-каналі групи опублікували відеозвернення зірок уранці 11 березня.

Дует не випускатиме нового матеріалу. Учасники продовжать діяльність окремо.

"Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо, ми дружимо. Немає нічого поганого в тому, що кожен із нас як особистість може продовжити свій шлях далі. Так повинно бути, так завжди має відбуватися ... Для мене ВіС - це те, що я хотів зробити у творчому плані, на сцені", - сказав Олексій.

"Ми відчуваємо, що віддалися на 100% і зробили максимально все як #ВремяіСтекло. Як люди, які завжди любили дарувати радість, епатувати, робити нове, ми всіма клітинками душі відчуваємо, що готові до нового етапу. Спасибі, що пройшли з нами цей прекрасний 10-річний період життя. Все це робилося для вас, разом із вами і завдяки вам", - написали в Іnstagram групи.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы чувствуем, что отдались на 100% и сделали максимально все как #ВремяиСтекло. Как люди, которые всегда обожали дарить радость, эпатировать, делать новое - мы всеми клеточками души ощущаем, что готовы к новому этапу. ⠀ Спасибо, что прошли с нами этот прекрасный 10-летний период жизни. Все это делалось для вас, вместе с вами и благодаря вам 🥰 ⠀ ⠀ Эти полгода мы проведем в прощальном туре "Финальные титры". Мы будем готовиться к важнейшему событию – последнему концерту группы #VremyaiSteklo, на котором все вместе оторвемся под любимые треки! 11 сентября. Киев. Дворец "Украина" ❤️ ⠀ Полное интервью смотрите на нашем YouTube-канале! Ссылка в актуальном

Публикация от Время и Стекло (@vremyaisteklo)

Зйомки останнього кліпу - на пісню "Назавжди/Ніколи" стали для учасників гурту цілковитою несподіванкою.

"Вчора ми випустили останній кліп групи "Время и Стекло"... Це величезний відрізок нашого життя - 10 років. Усе, що ви бачили в кліпі, це не постановка. Це відео, яке для нас змонтувала наша команда. Таким чином, ми дивилися цей кліп і знімалися в кліпі. Це був великий сюрприз", - розповіла Дорофєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва розповіла, що приносить їй найбільші припливи щастя

У найближчі пів року дует перебуватиме у великому турі з шоу "Фінальні титри", після чого дасть останній концерт, який відбудеться 11 вересня в палаці "Україна" в Києві.

"Це буде нестандартне шоу від нашої групи в абсолютно іншому звучанні. Але не можу я видавати всі сюрпризи!" - сказала Дорофєєва.

Гурт "Время и Стекло" презентував кліп на пісню "Навсегда/Никогда". У відео показали архівні записи концертів, зйомок, інтерв'ю за весь період існування колективу, пише УНІАН. Олексій Завгородній і Надя Дорофєєва сидять на лавці і дивляться на екрані архів. Під час певних моментів артисти не стримують сліз. Зміст відео стурбував фанатів групи. У коментарях до ролика шанувальники припустили, що зворушливий кліп став прощальним.

Зараз ви читаєте новину «Час сплив: гурт "Время и Стекло" завершує свій проєкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі