вівторок, 06 лютого 2024 09:48

Квіткова назвала ціну будинку, який продає з Добриніним: який вигляд він має
7

Даша Квіткова продає будинок
Фото: T.H.E. Capital
Даша Квіткова продає будинок
Даша Квіткова продає будинок
Даша Квіткова продає будинок
Даша Квіткова продає будинок

Українська блогерка-мільйонниця Даша Квіткова вперше назвала суму, за яку продає спільний будинок з колишнім чоловіком Нікітою Добриніним.

Інфлюенсерка назвала ціну $290 тис., хоча минулого року житло продавали за $320 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квіткова у гламурному образі розповіла про стосунки з Добриніним і свій ідеал чоловіка

Триповерховий будинок, площею 150 кв.м. облаштований меблями та технікою. До того ж містить терасу із зоною барбекю, гараж на два авто. На території також розташований дитячий майданчик.

"Так любила це місце. Вклала сюди всю душу. Дуже пощастить новим власникам. Я приїхала зараз до будинку й у мене така ностальгія. Просто не можу, настільки сильно люблю цей будинок, бо вкладала сюди повністю все. Поки будинок на продажі, я час від часу сюди приїжджаю, працюю, щоб було відчуття, що тут хтось перебуває. Будинок повністю опалюється", - поділилась Квітова.

Добринін та Квіткова зіграли весілля у серпні 2020 року, а у вересні 2022 року вони обвінчалася. Однак вже у січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається.

Раніше ведучий зізнався, що вони з колишньою розвінчані. "Наш священик пояснив, що коли ми офіційно вирішили бути не разом, то і наш шлюб на небі теж "не разом", - сказав Добринін.

Зараз ви читаєте новину «Квіткова назвала ціну будинку, який продає з Добриніним: який вигляд він має». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі