середа, 17 жовтня 2012 13:19

Кульбаба інтригує вагітністю від Артема Мілевського

Автор: Фото: Facebook Кульбаби
 

Подружка Артема Мілевського інтригує столичну тусівку. Кульбаба, вона ж Лера Крук, у соцмережі виклала свою світлину і натякнула на свій цікавий стан, на світські заходи з'являється у просторому вбранні, але при цьому не випускає з рук келихів з алкоголем. Водночас від питань про свій цікавий стан ухиляється і тримає інтригу, повідомляє ТСН.

"Мені вже приписують і батьків, і терміни. Адже він теж цю тему не коментує. Йому теж було задано мільйон питань, в тому числі і від тренерів. У нас одна відповідь: незабаром самі все дізнаєтеся", - розповіла телеведуча в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Нагадаємо, вперше Кульбабу помітили з Мілевським ще у листопаді 2010 року. А вже новий 2011 рік колишня коханка регіонала Артема Щербаня з футболістом зустрічали разом у Маямі. Окрім того, парочка не раз світилася разом на київських вечірках.

Як відомо, кілька років Валерія Крук зустрічалася із другом Януковича-молодшого Артемом Щербанем. Саме за нього телеведуча і заміж збиралася, ще не отримавши розлучення після попереднього шлюбу. Окрім того, у Кульбаби підростає маленька дочка.

Зараз ви читаєте новину «Кульбаба інтригує вагітністю від Артема Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі