вівторок, 02 листопада 2010 16:19

Ксенія Собчак віддалася в руки кращому другу Абрамовича (ФОТО, ВІДЕО)

Чоловік співачки Глюк'оZи Олександр Чистяков раз на рік влаштовує грандіозний захід тільки для вузького кола друзів під гучною назвою "Рок проти жаб".

Цього року колишній топ-менеджер РАТ "ЄЕС" запросив виступити на вечері співачку Земфіру, групи "Акваріум" і "Мумій Троль". Приїхали до Москви і зарубіжні рокери Guns N' Roses.

В центрі уваги опинилася телеведуча Ксенія Собчак, яка прийшла на тусівку в компанії кращого друга і помічника Романа Абрамовича. Не соромлячись інших ВІП-гостей, серед яких були тільки знайомі обличчя, 34-річний депутат Сергій Капков не зводив очей зі світської левиці, пише "Комсомольська правда". Він постійно притискав Ксенію до себе, тримав за руки, не отримуючи жодного опору у відповідь.

Подейкують, що роман цієї пари почався ще влітку, тоді їхній союз став темою номер один в світській тусовці. Але Собчак досі наполегливо зберігає імідж найвередливішої і найнедоступнішої дівчини шоу-бізнесу.

Ксенія Анатоліївна не упустила можливості запалити і на танцполі. До речі, потанцювати в зал вийшла навіть Земфіра, яка велику частину часу провела за кулісами. Компанію їй склала подружка Рената Літвінова.

Захід закінчився ближче до трьох годин ночі. Судячи із задоволених облич гостей вечора, Олександр Чистяков не дарма витратив значну суму грошей на його організацію. З чуток, виступ західних артистів обійшовся бізнесмену в 500 000 доларів, стільки ж коштувало і решта, включаючи російських артистів, оренду павільйону і фуршет.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак віддалася в руки кращому другу Абрамовича (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі