пʼятниця, 13 серпня 2010 18:48

Ксенія Собчак купила будинок на Рубльовці за $ 1 мільйон

Ксенія Собчак купила будинок на Рубльовці за $ 1 мільйон
Відома телеведуча Ксенія Собчак купила будинок навпіл зі своєю мамою.

Одну половину будинку займає Собчак, а іншу - Людмила Нарусова.

"Ксюша купила заміський будинок в котеджному селищі "Горки-8". Вартість будинків з ділянкою там часом доходить до мільйона доларів", - розповіли друзі Ксенії, яких вона вже запросила на новосілля.

Це не перша велика покупка нерухомості Ксенії Собчак.

Минулого року вона стала власницею апартаментів в самому престижному районі Юрмали. Ксенія придбала за 270 тисяч доларів квартиру на вулиці Калпака.

Селище "Горки-8" розташоване в 14 кілометрах від МКАД.

Селище оточене озброєною охороною, яка навіть гостей знаменитостей пропускає всередину виключно за перепустками і без автомобілів.

З метою безпеки всі будинки також оснащені тривожною кнопкою. На території селища немає ні гучних дискотек, ні барів і ресторанів.

Вибираючи для себе тишу і спокій, тутешні жителі залишаються забезпечені всім необхідним. В селищі працюють супермаркет, аптека, банк, хімчистка, пральня, пекарня.

Крім того у знаменитостей є і своя церква - розташований в  центрі селища храм Усікновення голови святого Іоанна Предтечі.

Нагадаємо, нещодавно Собчак розійшлася з танцюристом Євгеном Папунаішвілі й вигнала його зі своєї квартири, відправивши жити назад до мами.

NEWSru. com

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак купила будинок на Рубльовці за $ 1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі