вівторок, 20 грудня 2011 09:57

Ксенія Собчак принизила Анну Сєдокову

Ксенія Собчак принизила Анну Сєдокову

Телеведуча та світська левиця Ксенія Собчак зустрілася з колишньою учасницею найсексуальнішого колективу шоу-бізнесу "ВІА Гра" Анною Сєдоковою під час зйомок ток-шоу "Канікули в Мексиці". Язиката блондинка не змогла не "підколоти" рудоволосу співачку.

Зйомки йшли спокійно доти, поки ведуча шоу Ксенія Собчак не попросила коментаря у Анни Сєдокової, щоб обговорити проблему пияцтва. Ось тут-то й почалося все найцікавіше. Сєдокова стала докладно говорити, що ненавидить пияцтво і п'яних людей. Вона навіть рве всякі стосунки з близькою людиною, якщо побачить її в непотрібному стані.

"Я ніколи не буду поважати людину, яку бачила п'яною!" - безапеляційно заявила Ганна. Коли ж поп-виконавиця зронила слова, що "жодного разу в житті не напивалася, навіть в 16 років" і взагалі не знає "що таке стан сп'яніння", Ксенія Собчак, яка до цього не заважала Сєдоковій говорити, вже не могла змовчати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео сварки Ксенії Собчак і лідера "Наших" не пустили в ефір

Вона акуратно поцікавилася: "Невже жодного разу? Хіба таке буває? По-моєму, це дитячий максималізм якийсь". Анна Сєдокова, не відчувши підступу, продовжила засуджувати надмірне вживання алкоголю і п'яниць. Ось тут-то Собчак вже вирішила не стримуватися: "Я не бачу особливої різниці між тим, щоб в ліфчику зі стразами витанцьовувати на сцені і десь випити з друзями. Ваші танці виглядають не менш зухвало, ніж танці деяких п'яних жінок". Можна тільки уявити здивування Сєдокової такому повороту подій. Однак Анна вважала за краще не йти на відкриту конфронтацію і, ображено посміхаючись, стала відповідати тим, що ніколи не танцювала в ліфчику зі стразами, що вона заміжня, у неї все добре і їй нема чого пити.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Собчак показала фото Волочкової з голими грудьми

Однак Ксенія Собчак уже "розігналася" і не могла так легко зупинитися. Вона заявила: "При всій повазі до вас, співачку Земфіру з обличчям в салаті я буду поважати набагато більше, ніж вас за ваші пісні. Якщо людина талановита і харизматична по-справжньому, то нехай краще вона валяється обличчям в салаті, ніж трясе цицьками на сцені!" Тут вже Анна Сєдокова не змогла нічим відповісти.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак принизила Анну Сєдокову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі