вівторок, 18 вересня 2012 17:48

Крістіна Агілера злякала папараці своєю фігурою

Популярна виконавиця Крістіна Агілера вийшла в світ у такій сукні, що буквально налякала своїм виглядом всіх присутніх. Вбрання артистки виявило всі недоліки її фігури.

Крістіна Агілера вшанувала своєю присутністю премію ALMA Awards, яка щорічно проходить в Каліфорнії. Вона присвячена латиноамериканським знаменитостям, яким вручаються нагороди за досягнення в сфері кіно, музики, спорту. На ній відзначилися багато голлівудських зірок - такі, як Зоуі Салдана, Ніколь Річі, Джейк Джілленхолл і Енді Гарсіа. Вели церемонію, як і в минулому році, Джордж Лопес і Єва Лонгорія.

І якщо саме актрису Єву Лонгорію в чудовій чорній сукні від Monique Lhuillier визнали головною дівою церемонії, то антигероєм вечора виявилась популярна виконавиця Крістіна Агілера. Артистка з'явилася на вручення також у чорному вбранні, однак приказка, що "чорний колір робить стрункішою", була явно не про Крістіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Агілера "схудла" для нової фотосесії

Агілера з'явилася перед численними фотографами в облягаючій сукні, та ще з ажурними вставками, які не приховали, а, навпаки, підкреслили всі недосконалості фігури співачки. Мало того, 31-річна Крістіна зовсім вже зіпсувала свій образ, зробивши на голові нісенітний хвіст, причому пофарбувавши своє світле волосся на кінцях у фіолетовий колір. Модні критики, які були буквально морально нокаутовані настільки екстравагантним виходом Агілери, рознесли співачку в пух і прах.

Між тим фотографи, які відчули сенсацію, тут же заклацали затворами, а Крістіна, яка не раз зізнавалася, що її влаштовує власна фігура і, крім того, подобається її нинішньому бойфренду, безтурботно позувала на камери.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера злякала папараці своєю фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі