вівторок, 31 липня 2012 12:18

Костянтин Меладзе любить відпочивати в Гурзуфі у своєму особистому будинку

Костянтин Меладзе любить відпочивати в Гурзуфі у своєму особистому будинку
Продюсер став частіше відпочивати Фото: liveinternet.ru

Костянтин Меладзе тільки на конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі може проводити багато часу зі своїм братом Валерієм Меладзе. Про це продюсер розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"В основному ми вранці гуляємо багато по берегу, тобто проходимо кілометрів 15-20. Потім ввечері після концертів ми сидимо з нашими колегами, товаришами і друзями і розмовляємо і про музику, і не тільки про музику", - поділився Меладзе.

За словами продюсера, вони з братом жили в одному невеликому готелі в Юрмалі.

"Ми проводимо весь вільний час разом, тому нам звичайно є про що поговорити. На жаль, нам не вдається в звичайному житті поспілкуватися досить довго. Він гастролює і живе в Москві, я живу в Києві і працюю теж багато. Тому тут звичайно унікальна можливість нам поспілкуватися", - підкреслив він.

Між тим, Костянтин зізнався, що став частіше відпочивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти Костянтина Меладзе не слухають його музику

"Якщо раніше я відпочивав три дні на рік, то тепер виходить тижнів два в сумі на рік. І відпочиваю я в основному біля моря, в Гурзуфі. У мене там є, де зупинитися. І власне ось там я відпочиваю, і Валера іноді приїжджає, і ми там дуже добре проводимо час", - зазначив він.

На питання ведучої, чи є у нього в Гурзуфі власний будинок, продюсер відповів: "Ну так, є у мене житлова площа".

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе любить відпочивати в Гурзуфі у своєму особистому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі