четвер, 22 серпня 2013 13:42

Констянтин Меладзе розлучився з дружиною через Поліну Гагаріну

Днями стало відомо, що продюсер і композитор Костянтин Меладзе подав на розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Меладзе розлучається з дружиною

Скандальний російський журналіст Отар Кушанашвілі вкотре пролив світло на подробиці чергової зіркової історії. В одному зі своїх інтерв'ю він розповів.

"З розлученням було вирішено наперед, тому, що в житті Костянтина є молода і, як він вважає, гарна співачка грузинського походження Поліна Гігрініашвілі, ми ж її знаємо, як Поліну Гагаріну. Коли я тільки заїкнувся про шури-мури кращого композитора (а я вважаю його, дійсно, кращим) з молодою співачкою, то викликав страшний гнів не так з боку Костянтина, скільки з боку його брата Валерія. Останній романтик оголосив мені газават - священну війну ".

Також журналіст розповів, що декілька років тому побачив Поліну разом з Костянтином у кафе і ще тоді він все зрозумів. У журналіста також є версія, хто першим подав на розлучення.

"Я переконаний. Думаю, дружина Костянтина просто втомилася терпіти. Чоловік же вкрай рідко першим подає на розлучення. А в сім'ї, де жінка весь час чекає чоловіка і постійно чує дихання зради і природно, буде такий фінал. До того ж, тут на обличчя і почуття досади: життя проходить, а тебе вважають за дуру. Ну, хто таке буде терпіти і хто першим подасть на розлучення?

Наскільки я знаю, брати Меладзе не відрізняються і в засобах керувати сім'єю. Того ж Валерія смикають за ниточки, хоча він і видавав себе за домостроя і тирана. Ситуація однаково безглузда: командують і тим, і іншим. А Костя спочатку не був людиною на капітанському містку ."

Зараз ви читаєте новину «Констянтин Меладзе розлучився з дружиною через Поліну Гагаріну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі