вівторок, 20 грудня 2011 13:00

Княгиня Монако чекає на дитину — ЗМІ

Княгиня Монако чекає на дитину — ЗМІ

Місцеві ЗМІ активно обговорюють інформацію, що дружина князя Монако Альбера II Шарлін Віттсток знаходиться в цікавому стані. Нещодавно монарша особа з особливою увагою поставилася до подробиць життя дітлахів в яслах.

Засоби масової інформації Монако буквально вибухнули повідомленнями, що дружина князя Альбера II чекає на дитину. Журналісти наводять низку доказів. Сама ж інформація з'явилася після візиту князівської пари в ясла Монте-Карло, де, згідно з повідомленням з князівського палацу, "княгиня у супроводі чоловіка цікавилася життям записаних в ясла 36 дітей". Проте офіційного підтвердження ця інформація не отримала.

Між тим новини про вагітність Шарлін Віттсток стали з'являтися буквально з дня весілля князівської родини. Представники ЗМІ навіть примудрилися поставити настільки інтимне питання навпростець князю Альберу II. Той не розгубився, проте ухилився від прямої відповіді: "Ви будете першими, хто дізнається про це".

Нагадаємо, цей рік відзначився двома гучними весіллями монарших осіб: британського принца Вільяма з Кейт Міддлтон і князя Монако Альбера II з колишньою плавчинею Шарлін Віттсток. Однак якщо перша пара має бездоганну репутацію, а леді Кейт раз у раз потрапляє в різні престижні рейтинги, то другу пару розбурхують скандали, буквально починаючи з їхніх заручин.

З чуток, Шарлін взагалі хотіла відмовитися від весілля через новину, що князь Альбер став батьком чергової позашлюбної дитини, причому зачатої в той час, коли він вже зустрічався зі спортсменкою. Потім була незрозуміла історія з аеропортом, мовляв, Шарлін взагалі хотіла втекти з весілля. Потім багато хто відзначив, що на церемонії одруження дівчина виглядала досить похмурою. Проте офіційні представники родини пояснили серйозність Шарлін звичайним хвилюванням.

Зараз ви читаєте новину «Княгиня Монако чекає на дитину — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі