субота, 24 квітня 2010 18:13

Клочкова назве сина грузинським ім"ям (ФОТО)

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
 

Плавчиня Яна Клочкова назве сина грузинським ім"ям. Про це спортсменка розповіла під час інтерв"ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Мій хлопець Леван хоче дати сину грузинське ім"я, - пояснює Яна. - З усіх, які він мені запропонував, мені сподобалося тільки Сандро. Це не остаточний варіант. Будемо ще думати".

Охрестить сина Яна через 40 днів після народження.

"Хресним татом буде плавець Денис Силантьєв. Хресну маму ще не знайшли. Я хотіла, щоб була рідна сестра Левана, але у Грузії родичам не можна бути хресними", - зазначила спортсменка.

Батько дитини Леван не буде присутнім на пологах.

"Він каже, що це неетично. Сидітиме у коридорі, але спостерігати за пологами не буде. На пологи приїдуть мої та його батьки. Хочуть побачити свого першого внука. Я дуже хотіла дівчинку, а мама зраділа, коли довідалась, що народиться хлопчик. У нашому роду тільки одні дівчатка народжувалися", - зізналась Яна.

Леван хоче, щоб дитину виховувала няня.

"Спочатку мені трохи допомагатиме мама. Коли дитинка трішки підросте, Леван хоче найняти няню. Вона допомагатиме мені доглядати за дитиною. Коли синочок трохи підросте, ми поїдемо в гості у Грузію. Я переїжджати в Грузію не хочу, а Леван поки не готовий покинути там свій бізнес. Доведеться жити на дві країни", - поділилась плавчиня.

Яна розповіла, що має вже дві коляски.

"Тиждень тому купила коляску, а через два дні мене запросили в один спортивний магазин. Подарували ще одну. Таку ж саму, тільки іншого кольору. Тепер у синулі буде два візочка. Віддавати нікому не будемо, бо я ще хочу дітей", - заявила Клочкова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Клочкова назве сина грузинським ім"ям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі