четвер, 25 серпня 2022 08:05

Клаудія Шиффер святкує 52-річчя: цікаві факти про музу ексмодельєра Chanel
10

Сьогодні, 25 серпня, німецькій манекенниці Клаудії Шиффер виповнюється 52 роки. У 18 вона вперше з'явилася на обкладинці глянцю. А згодом її рекорд у зніманнях для журналів, який становив понад 1 тис. разів, внесли до Книги рекордів Гіннеса.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти й архівні фото з життя сьогоднішньої іменинниці.

1. Шиффер народилася в Райнберзі в сім'ї Гайнца і Гудрун Шиффер. Її родина мала високий дохід і проживала в передмісті Дюссельдорфа. Клаудія має молодшу сестру і двох братів.

2. У підлітковому віці Шиффер комплексувала через зовнішність і високий зріст. Коли їй було 17 років, дівчина познайомилася в одному з нічних клубів Дюссельдорфа з директором модельного агентства Metropolitan Models Мішелем Леватоном. Саме він переконав батьків Шиффер відпустити її працювати до Парижа. Дівчина не вірила в себе й була переконана, що швидко повернеться додому. Однак сталося навпаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрієві Горбунову – 52: архівні фото й маловідомі факти з життя ведучого

3. 1988 року Шиффер з'явилася на обкладинці глянцю. Це був її перший фотосет для глянцю Elle. Незабаром після цього манекенниця отримала контракт на показ Chanel. Після цього її модельна кар'єра почала активно розвиватися.

 25 серпня німецькій манекенниці Клаудії Шиффер виповнюється 52 роки
Фото: eastnews.ua
Шиффер заміжня за британським продюсером і кінорежисером Меттью Воном
 25 серпня німецькій манекенниці Клаудії Шиффер виповнюється 52 роки
У 18 років вона вперше з'явилася на обкладинці глянцю
Рекорд Шиффер у зніманнях для журналів, який становив понад 1 тис. разів, внесли до Книги рекордів Гіннеса

4. Шиффер стала музою колишнього модельєра та креативного директора Chanel Карла Лаґерфельда. Він порівнював її з Бріжіт Бардо. Досить швидко Шиффер вийшла на міжнародну арену. Разом із Сінді Кроуфорд, Ліндою Євангелістою, Наомі Кемпбелл та іншими зірками моделінгу стала однією з найбільш затребуваних того часу. Вона була настільки успішна й популярна, що її заробіток за один робочий день становив $50 тис.

5. Шиффер заміжня за британським продюсером і кінорежисером Меттью Воном. Вони одружилися 2002 року. У пари є троє дітей: син Каспар і доньки – Клементина й Козіма.

4 серпня співачка, акторка, ведуча і фотомодель Даша Астаф'єва святкувала 37-й день народження. Епатажна артистка захоплює фанів не лише новими захопленнями, а й спокусливими кадрами. Вона прославилася як в Україні, так і за кордоном. Одним з головних прихильників зірки був засновник і шеф-редактор журналу Playboy Г'ю Гефнер. Він порівнював українку з американською моделлю Бетті Пейдж.

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер святкує 52-річчя: цікаві факти про музу ексмодельєра Chanel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі