четвер, 30 січня 2020 13:41

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест попросили допомоги в сексолога

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест попросили допомоги в сексолога
Кардаш'ян найняла терапевтів, які контролюють її чоловіка. Фото: spletnik.ru

Зіркове подружжя Кім Кардаш'ян та Каньє Веста переживає кризу у стосунках.

Щоб зберегти шлюб, пара звернулася до сексолога. До такої терапії задля поліпшення спілкування подружжя звертається уже не вперше, повідомляє RadarOnline.

Проблеми в Кім та Каньє виникли після сурогатного народження їхньої четвертої дитини, Псалма, і духовного пробудження Каньє. Вони відвідують сеанси терапії не рідше одного разу на тиждень. Кожен розповідає про свої розчарування, а експерт дає рекомендації про те, як розкритися і краще спілкуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян показала спокусливі форми в оксамитовій сукні

Також зазначають, що Кім неабияк хвилюється за чоловіка, в якого нещодавно діагностували біполярний розлад. Кардаш'ян навіть найняла команду терапевтів, які контролюють її чоловіка цілодобово.

Американський репер і чоловік Кім Кардаш'ян Каньє Вест здивував прихильників рішенням відкрити власну церкву. Він дуже захоплений своєю вірою та хоче ділитися нею з іншими. Каньє хоче допомагати людям, які цього потребують. Співак вірить у лікувальні сили музики та в Бога, який може змінити життя людей.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян та Каньє Вест попросили допомоги в сексолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі