пʼятниця, 27 грудня 2019 15:43

Кім Кардаш'ян купила доньці піджак Майкла Джексона
5

Кім Кардаш'ян любить дарувати дорогі подарунки доньці. Нещодавно дівчинка отримала сумку  Hermès Birkin за  тис.
Фото: Instagram
Кім Кардаш'ян разом з чоловіком репером Каньє Вестом і дітьми - 6-річною Норт, 4-річним Сейнтом, 1-річною Чикаго і Псалмом, 7 місяців
Піджак Майкла Джексона продали за  625
Майкл Джексона на святкуванні дня народження Елізабет Тейлор у 1997 році
Майкл Джексон на шоу у Лондоні

Американська зірка реаліті-шоу 39-річна Кім Кардаш'ян зробила цінний подарунок доньці на Різдво. 6-річна Норт отримала під ялинку оригінальний піджак поп-зірки Майкла Джексона.

Співак одягав вельветовий жакет на святкування 65-го дня народження акторки Ельзабет Тейлор. Також він був у ньому на зйомках кліпу "Ghosts".

Автор: Instagram
  Піджак Майкла Джексона продали за  625
Піджак Майкла Джексона продали за 625

"Норт справді велика фанатка Майкла Джексона. Тому подарунок їй точно сподобається. Ми виграли його на аукціоні для доньки", - написала Кім в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлої Кардаш'ян 5 років не говорила з вітчимом

Зіркове подружжя купило піджак за $65 625, хоча організатори очікували ставки в межах $10-20 тис. Жакет трансформували, щоб він зараз підходив Норт. Однак згодом у талії і рукави можна буде подовжити.

Автор: mjvibe.com
  Майкл Джексона на святкуванні дня народження Елізабет Тейлор у 1997 році
Майкл Джексона на святкуванні дня народження Елізабет Тейлор у 1997 році

Знаменитий піджак був розроблений модними радниками Джексона - Деннісом Томпкінсом і Майклом Бушем. Його особливістю є аплікація у вигляді виноградної лози з білого каміння, перлів і стразів.

Нещодавно Кім Кардашян показала, як незвично прикрасила будинок до Різдва. Відповідне відео продемонструвала у своїй Instagram-Stories. Посеред вітальні зіркового помешкання розташована велика прикрашена ялинка, а за вікном обвішані гірляндами дерева.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян купила доньці піджак Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі