четвер, 18 листопада 2010 17:04

Кеті Перрі зменшили груди (ФОТО)
13

Представники американської співачки Кеті Перрі попросили авторів рекламних плакатів зменшити її форми за допомогою програми Photoshop.

Плакати створювались для шоу US TV і виконані в стилі "пинап". Частіше за все цей стіль використовується для постерів і плакатів, що вішають на стіну. Зображення моделей, серед яких були Діта фон Тіз і Брітжит Бардо, вважаються витворами мистецтва і часто зображують ідеалізовану версію того, як повинна виглядати гарна дівчина.

Сама співачка не соромиться своїх форм і останній рік з'являється на публіці в сукнях з латексу. Їх їй шиє фірма, що виготовляла декорації для одного з кліпів Перрі.

Зірка відома своїм нетрадиційним стилем в одязі, часто гумористичного напряму, яскравого кольору, що нагадує різні напрями моди минулого і сьогодення.

У її стилі часто використовуються фруктоподібні аксесуари, що додають неповторність і оригінальність її зовнішньому вигляду.

Gazeta.ua/ Popcornnews

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі зменшили груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі