четвер, 23 квітня 2009 11:59

Співачка Кеті Перрі носить білизну бабусь (ФОТО)

Це добре, що Кеті Перрі не соромиться показати своє тіло, але як щодо її дивного купальнику.

Під час свого відпочинку на Барбадосі разом з своєю подружкою Ріанною, Кеті вибрала для пляжу купальник, нижня частина якого нагадує славнозвісні труси Бріджит Джонс.

Зіркові дівчатка весело проводили час на пляжі, плавали на човні і пірнали.

Кеті і Ріанна стали нерозлучні після сварки R"n"B виконавиці з Крісом Брауном в лютому 2009.

Нагадаємо, 19-річний американський співак Кріс Браун побив 20-річну співачку Ріанну. Пара посварилася в машині, коли їхала Лос-Анджелесом. Ріанна розлютилася через СМС-повідомлення, яке прочитала в телефоні нареченого.

Правда сама Кеті Перрі заперечує, що співачки стали друзями. "Ми пару разів тусували разом. Звичайно, я вважаю її другом, але я не надаю цьому великого значення, це було б дивно, мені здається. Ви знаєте ми просто приятельки. Ми вечеряли разом, от і все", - розповіла Кеті.


Кеті Перрі — американська співачка і автор пісень. Стала відома завдяки своєму синглу, "Ur So Gay", випущеному 2007 року, і світовому хіту,"І Kissed а Girl",

Перрі відома своїм нетрадиційним стилем в одязі, часто гумористичного напряму, яскравого кольору, що нагадує різні напрями моди минулого і сьогодення.

У її стилі часто використовуються фруктоподібні аксесуари, що додають неповторність і оригінальність її зовнішньому вигляду.

За матеріалами The Sun, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Співачка Кеті Перрі носить білизну бабусь (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі