четвер, 24 червня 2010 11:44

Кеті Перрі наклали 17 швів (ФОТО)

Американська співачка Кеті Перрі отримала травму під час церемонії вручення нагороди MuchMusic Video Awards 2010 в канадському Торонто 20 червня.

Відвідавши афтепаті заходу, виконавиця "California Girls" поїхала просто до місцевої травматології, де їй наклали на пошкоджену ногу 17 швів.

Немає жодних даних ані про точне знаходження рани, ані про умови і обставини, за яких Кеті так поранилася.

Наступного дня Кеті написала на своїй сторінці в Twitter: "17 швів! Будь ласка, не смійтеся над моїми рухами в танці завтра!" Ось таке моє головне враження. Канада, дякую за сувенірчик!"

Нагадаємо, сайт британського видання журналу OK! провів опитування серед своїх відвідувачів і з'ясував, тіло якої знаменитості здається їм найбільш сексуальним. Всього в список потрапили десять зірок - співачки, телеведучі та актриси.

Рейтинг журналу очолила співачка і автор власних пісень Кеті Перрі. Для Пері це вже друге подібне досягнення в 2010 році - в травні чоловічий журнал Maxim назвав виконавицю найсексуальнішою жінкою планети.

TREND

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі наклали 17 швів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі