понеділок, 25 жовтня 2010 09:45

Кеті Перрі вийшла заміж зі слонами і верблюдами (ФОТО)
10

Виконавиця Кеті Перрі і телеведучий Рассел Бренд в суботу зіграли весілля за індуїстським звичаєм на заході Індії, передає AgenceFrance-Presse з посиланням на місцеві ЗМІ.

Церемонія пройшла в готелі Аман-і-Хас неподалік від заповідника Рантамбор в штаті Раджастан. Весільну процесію очолював Бренд на коні, за ним слідували десятки слонів і верблюдів. Наречені, одягнені в традиційне вбрання, обійшли навколо ритуального вогнища під звуки мантр, стверджує індійська преса.

Подробиці церемонії невідомі, оскільки весілля проходило в умовах безпрецедентних заходів безпеки, пояснює агентство. Все, що відбувалося, приховали від цікавих очей щитами з бамбука і трави, а в місцевих готелях не приймають сторонніх. Крім того, в п'ятницю охоронці Бренда і Пері побилися з двома дуже наполегливими фотографами і забрали ключі від їхньої машини, залишивши тих на території заповідника без транспортного засобу.

У адміністрації заповідника Рантамбор підкреслили, що заборонили Пері, Бренду і сотні їхніх гостей шуміти, запускати феєрверки і програвати музику після 22:00, щоб ті не заважали тваринам відпочивати.

Урочистий прийом з нагоди весілля 25-річної Пері і 35-річного Бренда пройшов в неділю в розкішному готелі в Джайпурі, який розташований приблизно за 130 кілометрів від заповідника, додає агентство.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі вийшла заміж зі слонами і верблюдами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі