понеділок, 14 серпня 2017 14:41

Кеті Перрі підловили за поцілунками з Орландо Блумом

Кеті Перрі підловили за поцілунками з Орландо Блумом
Кеті Перрі знову засвітилась з Орландо Блумом Фото: ProBomond.RU

Через шість місяців після розставання 32-річна Кеті Перрі та 40-річний Орландо Блум знову проводять час разом: зірки відвідали концерт Еда Ширана в Staples Center в Лос-Анджелесі. Екс-кохані вони цілувалися, обнімалися, трималися за руки і практично не відходили одне від одного.

Все це стало відомо завдяки глядачам, які тут же доповіли про поведінку знаменитостей в соцмережах. Свої слова очевидці підкріпили численними фото- і відеодоказами.

Перрі і Блум зустрічалися 10 місяців і, здавалося, були дуже щасливі, але в лютому цього року раптово розлучилися. Говорили, що причиною всьому стало небажання актора думати про спільне майбутнє: нібито Кеті хотіла "весілля і дітей", а Орландо не був готовий до такого швидкого розвитку подій. Правда він передумав, але про возз'єднання з колишньою дівчиною мови і не йшло - Блум розважався з іншими красунями. Якщо вірити інсайдерам, то Кеті і Орландо не зуміли залишитися друзями після розриву, але час, все розставило по своїх місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голий Орландо Блум і Кендалл Дженнер в прозорій кофтині: епатажні фото зірок 2016

Зараз ви читаєте новину «Кеті Перрі підловили за поцілунками з Орландо Блумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі