середа, 30 січня 2013 10:36

Кеті Холмс охолола до моди

Кеті Холмс охолола до моди
Актриса не буде брати участь у тижні моди Фото: lady.tsn.ua

У Нью-Йорку активно йде підготовка до традиційного тижня моди, який відкриває стильний марафон провідних дизайнерів по всьому світу. От тільки на цей раз у списку учасників немає одного з найбільш обговорюваних модельєрів. Як повідомляють таблоїди, актриса Кеті Холмс відмовилася від презентації своєї колекції.

Чутки про те, що зірка не з'явиться на найбільш модній події сезону, мусувалися протягом декількох тижнів. І сьогодні видання Women's Wear Daily підтвердило плітки офіційно. "Кеті Холмс пропустить майбутній тиждень моди в Нью-Йорку", - йдеться немов між іншим. Що ж стосується причин відмови актриси від участі в стильному заході, то вони не уточнюються.

За припущеннями світських оглядачів, зараз Холмс просто не до моди. Так, на минулому модному тижні її колекція Holmes & Yang була досить прихильно прийнята публікою і критиками, але, схоже, цього виявилося недостатньо, щоб підтримувати стильний ентузіазм знаменитості.

За словами друзів, зараз актриса ретельно продумує план по відродженню кінокар'єри, так що догляд за зовнішнім виглядом у неї чи не на першому місці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кеті Холмс утеплила дочку по повній програмі

Зараз Кеті більше захоплена косметичною продукцією. Нещодавно вона стала співвласником, а заодно і представником компанії Alterna Haircare - виробника косметичних засобів для волосся. Деякі журналісти припускають, що незабаром актриса представить публіці або лінію засобів по догляду за шкірою, або іменний аромат.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс охолола до моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі