середа, 09 січня 2013 14:07

Кеті Холмс у всій красі рекламує косметику

Для Кеті Холмс 2013 починається вдало - на днях в Мережі з'явилися перші знімки зірки для рекламної кампанії косметичної лінії Bobbi Brown.

Контракт з відомим виробником декоративної косметики став першим для Кеті після розлучення. До того ж Холмс стала першою знаменитістю, запрошеною на роль "обличчя" бренду. Про співпрацю актриси і відомої компанії стало відомо ще у вересні, але тільки зараз ми можемо помилуватися на знімки. А вони вийшли цілком ефектними.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кеті Холмс таємно зустрічається з незнайомцем

"Зустрічайте наше нове "обличчя"", - повідомляється на bobbibrowncosmetics.com. Офіційно серія фотографій Кеті буде представлена 20 січня, але вже зараз ми можемо оцінити кілька з них. Холмс рекламує кілька новинок з колекції Bobbi Brown, які надійдуть у продаж в середині лютого.

Сама актриса раніше зауважила, що вважає співпрацю зі знаменитою візажісткою дуже цікавою і взагалі є давньою прихильницею продукції від Браун. "Мені дійсно імпонує її філософія, згідно з якою косметика допомагає відчувати себе красивішою. І я завжди була прихильницею подібних засобів, адже їх так легко використовувати. До того ж колірні палітри Боббі не дуже яскраві і зовсім не кричущі, так що коли наносиш їх, не з'являється відчуття, що перестаралася".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс у всій красі рекламує косметику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі