понеділок, 21 січня 2013 17:43

Кеті Холмс йде по стопах Дженніфер Еністон

Актриса Кеті Холмс досить активно поповнює своє портфоліо рекламних контрактів. Зовсім нещодавно зірка блиснула в рекламі косметичного бренду Bobbi Brown, а сьогодні стало відомо, що Кеті уклала вигідний контракт з компанією з виробництва косметичних засобів для волосся.

Відома актриса стала співвласником, а заодно і представником компанії Alterna. Бренд поки не надто відомий широкій публіці, але Кеті напевно швидко виправить це прикре непорозуміння. Видання Women's Wear Daily вже опублікувало кілька рекламних знімків Холмс. Треба сказати, що і сама актриса, і її шевелюра виглядають на фотографіях досить ефектно.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кеті Холмс нарешті одягла дочку по погоді

Але, як відзначають світські оглядачі, складається враження, що колишня дружина Тома Круза наслідує колишню дружину Бреда Пітта. Справа в тому, що тільки в минулому місяці стало відомо про підписання точно такого ж контракту між Дженніфер Еністон і компанією Living Proof (випуск продукції по догляду за волоссям). І в мережі вже з'явилися знімки зі зйомок рекламної кампанії з Джен. І працював з актрисою на знімальному майданчику відомий перукар-стиліст Кріс Макміллан - це він придумав двадцять років тому для Джен зачіску "Рейчел".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс йде по стопах Дженніфер Еністон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі