вівторок, 03 листопада 2020 16:28

Кендалл Дженнер 25. Найспокусливіші фото топмоделі
8

Героїня реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" та супермодель Кендалл Дженнер сьогодні відзначає 25-річчя. Вона є однією з наймолодших сестер родини Кардаш'ян.

Дженнер ретельно приховує деталі особистого життя. Попри це, є однією з найобговорюваніших серед членів своєї родини. В Instagram за Кендалл слідкують 141 млн підписників, а ціна рекламного допису на її сторінці стартує від $500 тис.

Кендалл Дженнер виповнюється 25 років
Фото: instagram.com/kendalljenner
Кендалл Дженнер виповнюється 25 років
Кендалл Дженнер виповнюється 25 років
Кендалл Дженнер виповнюється 25 років
Кендалл Дженнер виповнюється 25 років

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В екстравагантному вбранні: пишногруда модель позувала без спідньої білизни

Кар'єра моделі, про яку мріяла Дженнер, стала успішною. З 14 років вона почала брати участь в різних фотосесіях. Нині обличчя Кендалл можна побачити як на рекламних буклетах і журнальних обкладинках, так і в оригінальних кампейнах і на білбордах. Вона підписувала контракти з такими модними будинками і брендами, як Givenchy, Chanel, Victoria's Secret, Balmain, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Estee Lauder, Topshop.

Американська супермодель Кендалл Дженнер потішила новими світлинами своїх підписників в Instagram. На фото Кендалл позує в морі надзвичайного лазурного кольору. На зірці дуже відвертий роздільний купальник і сонцезахисні окуляри.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер 25. Найспокусливіші фото топмоделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі