середа, 21 серпня 2013 09:47

Кейт Міддлтон для сімейного фото обрала сукню за 79 доларів
6

Фото: фото:starslife.ru

Кейт Міддлтон, не дивлячись на свою приналежність до монаршої родини, продовжує робити все, щоб бути схожою на звичайну жінку. Тому, коли вона обирала сукню для першого сімейного фото разом зі своїм сином та чоловіком, не шукала ексклюзивних нарядів. Вже майже через дві години після того, як з'явились портретні фото королівської сім'ї, в онлайн-магазині була повністю розпродана модель сукні, у якій була Кейт Міддлтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленький принц Джордж солодко спить на своєму першому сімейному фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 вересня Кейт Міддлтон вийде на люди вперше після пологів

Кейт, у цей визначний для її родин день, було вдягнена у спеціальну сукню для вагітних та молодих мам від британського бренду Seraphine, модель Jolene фуксія, яка коштує 79 доларів. Сайт бренду підписав модель, яку носила Герцогиня Кембриджська,

Прихильники королівської родини почали купувати і іншу модель, Blossom, трохи дорожчу, в якій Кейт також з'являлась після пологів. Власниця бренду, Сесіль Рейно, говорить, що тепер всім хто хоче придбати відому модель, треба чекати місяць, покі підвезуть нову партію суконь.

Не тільки британці скуповують сукні Герцогині Кембриджської, сукню купують і американці, а також жителі інших країн – але британців більше.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон для сімейного фото обрала сукню за 79 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі