середа, 07 вересня 2016 16:17

Кейт Аптон знялась топлес для Glamour
6

Модель Кейт Аптон знялась для нового номера Glamour. Красуня позує топлес, прикриваючи бюст курткою, а також приміряє топи та шорти.

"Діти можуть бути жорстокими і вони глузували з мене через довгі ноги та густі брови, - сказав в інтерв'ю Кейт Аптон, - моя мама розгорнула журнал і сказала: "дивись всі ці моделі теж мають це". Тоді я зрозуміла, що хочу бути моделлю".

Перша фотосесія Аптон була у спортзалі.

"Ми були у спортзалі Crunch. Мали бути там о 3 ранку, але це тривало до 3 дня і нас не годували, я ніколи не думала, що моделі мають бути такими худими", - говорить Аптон.

Зірка постійно бореться з зайвою вагою і сказала, що від неї вимагають худнути.

"Вперше я сіла на дієту, щоб підійти під вимоги, але потім зрозуміла, що це нереально, це лише форма тіла. Тоді я відмовилась від цього. Я зрозуміла, що люди, які голосніше за всіх вимагають від тебе змінитися, є людьми з найменьшою уявою та креативністю", - говорить Аптон.

Зірка безтями від колеги, моделі plus-size Ешлі Грем.

"Вона обожнює своє тіло і постіно говорить про це, дуже надихає", - говорить Аптон.

"Коли я виросла, то зрозуміла, що мати тіло з формами це чудово. Тому, коли критикували мені було ніяково. Коли почала зніматися, позувала лише для каталогів. Люди казали: "Вона не виглядає, як модель", я думала, тоді, чому я працюю щодня?", - каже знаменитість.

У тренажерному залі Кейт Аптон займається з тренером вправами на кардіо та працює з вагою.

"Кілька років тому я займалася у спортзалі, аби підігнати свої стегна під потрібні параметри, але тепер я роблю це для себе, тому що хочу бути сильною. Я хочу почуватися енергійною, у думках я можу перемогти кожного, я дійсно хочу це зробити", - говорить модель і додає, що їй подобається її п'ята точка, але якщо б вона була більшою, ніж за модельні стандарти, то це б було чудово.

У новому номері Glamour знялись Емілі Ротажковські та Джоан Смолс.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Аптон знялась топлес для Glamour». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі