середа, 05 вересня 2012 14:22

Каменських від депресії рятується віршами, а Козловський взагалі не вміє хандрити
5

Українські зірки борються з осінньою депресією за допомогою сексу, алкоголю, улюбленої роботи чи їжі. Психологи кажуть, що календар звернув на осінь, тож час готуватися і до сумних думок. Хоча самі зірки певні, що часто похолодання сприяє натхненню і створенню нових хітів, повідомляє ТСН.

Автор: Фото: gazetavv.com
 

Валерій Леонтьєв зізнається, що такий настрій у нього ледь не цілий рік.

"Осіннє, весняне, зимове, осінньо-весняне і так далі. Борюся з нею дуже просто - руки в ноги і в літак або в машину і на сцену, або на репетицію, чи на запис, або на зйомку", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Автор: Фото: show.obozrevatel.com
 

Потап із психологами ніколи не сперечається.

"Будь-який перехід від літа до осені, від осені до зими для творчих людей є дуже кризовим. Якщо Ви знаєте, то відсоток суїцидності і самогубств зростає в ці перехідні етапи", - зазначив співак.

Утім і Потап, і Настя Каменських одразу зазначають, що через сильний емоційний, хоч і негативний, стан активізується і творчість.

"Восени, навіть ті, хто не вміє писати, все одно починають писати", - підкреслила співачка.

І тут Потап видав підопічну. Виявляється, вона пише вірші.

"Пишу. Але просто це не потрібно нікому. Мені здається, це чисто моє. І колись, може бути ... І це абсолютно не важливо. Навіщо ти це говориш?", - дорікнула колегу Каменських.

Автор: Фото: persona.rin.ru
 

Завжди позитивний Стас П'єха не приховує, що восени уникнути депресії не вдається і йому.

"Та у кого її не буває? У мене, по-моєму, постійна депресія", - зазначив співак.

Психолог Олена Вознесенська пояснює осінню депресію скороченням світлового дня і похолоданням. Організму просто бракує енергії. Фахівець радить яскраво та гарно вдягатися.

"Навіть, щоб радувати себе, радувати інших більш яскравими кольорами. Багатьом своїм клієнтам я рекомендую їсти шоколад", - підкреслила психолог.

Наші ж зірки мають власні рецепти. Наприклад, дівчата з гурту "А. Р. М. И. Я." радять закохатися. Тіна Кароль зізналась, що під час депресії багато їсть. А от співачці Ользі Поляковій допомагає текіла.

Однак алкотерапією лікар не радить зловживати.

"Під час прийняття алкоголю, під час алкогольного сп'яніння йде яскравий сплеск емоційний. Тобто підвищення тонусу життя, а потім відповідно людина ще глибше опускається в депресивний стан", - зазначила Вознесенська.

Автор: Фото: gaganews.com.ua
 

Віталій Козловський переконаний, що марнувати життя на хандру — шлях у глухий кут.

"Жити потрібно сьогодні, зараз. І, коли ти це розумієш, ти починаєш кайфувати від життя, і брати від життя найкраще", - наголосив співак.

Автор: Фото: tv.akado.ru
 

Єдина зірка, яка заявила, що взагалі не вміє впадати в апатію — Анастасія Стоцька.

"Депресія - це якесь жахливе слово. Це щось таке затяжне. Це не про мене. Буває, звичайно, поганий настрій, коли все дратує, але це швидко проходить", - зізналася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Каменських від депресії рятується віршами, а Козловський взагалі не вміє хандрити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі