пʼятниця, 14 червня 2024 14:02

47-річна Шакіра знялась для глянцю в спокусливих образах
6

Шакіра
Фото: Mason Poole
Шакіра
Шакіра
Шакіра
Шакіра

Колумбійська співачка 47-річна Шакіра знялась для обкладинки видання Rolling Stone.

На головному кадрі зірка позувала в чорному боді з ланцюгами. Образ доповнила розпущеним кучерявим волоссям, темними окулярами й масивними золотими браслетами.

Крім цього артистка приміряла прозору сукню з шкіряним поясом, розстебнутий комбінезон і джинсове міні.

В інтерв'ю знаменитість поділилася своїми думками про серйозні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських в ультракороткому міні прийшла на мексиканське телебачення

"Чи є в мене (у житті - Gazeta.ua) зараз місце для чоловіка? Ось, що я можу вам сказати - я люблю чоловіків. Це - проблема. Я не повинна любити їх після всього, що зі мною трапилось. Але уявіть, наскільки я їх люблю, якщо все ще можу сказати таке. Проте мати офіційні стосунки, думаю, мої діти мають бути до цього готові, їх емоційний та психологічний стан - це пріоритет", - прокоментувала співачка.

Додала, що зараз може собі дозволити фліртувати з чоловіками.

"Я не настільки крихка, як думала. Я завжди боялася болю, адже думала, що не витримаю його. Але, пройшовши весь цей процес, я стала сильнішою, ніж про себе думала. Я стала більш незалежною людиною. Тією, яка не розраховує ні на кого, крім себе і її вовчої зграї", - висловилась жінка.

Шакіра була в шлюбі з фуболістом іспанської "Барселони" Жерардом Піке. Вони познайомилися у 2010 на зйомках кліпу Waka Waka (This time for Africa). Через рік артистка підтвердила, що зустрічається з спортсменом. У 2013-му співачка народила сина Мілана Піке Мебарака. А ще через два роки у родині з'явився другий син Саша. На початку червня 2022 року Шакіра офіційно повідомила про розрив із Піке через його численні зради.

Зараз ви читаєте новину «47-річна Шакіра знялась для глянцю в спокусливих образах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі