пʼятниця, 14 червня 2024 11:46

Інсайдер пояснив, чому донька Джолі й Пітта зреклася прізвища батька
3

Шайло
Фото: Getty Images
Анджеліна Джолі
Бред Пітт

Середня донька американських акторів Анджеліни Джолі й Бреда Пітта - Шайло - чотири роки чекала, щоб позбутися батькового прізвища.

За інформацією видання Daily Mail, це сталося після того, як у суді їй заборонили давати свідчення щодо ймовірного домашнього насилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провели чотири години у спільному будинку: інсайдер розповів, що відбувається у стосунках Джей Ло і Аффлека

"Першопричина зміни прізвища полягає у війні за опіку та впевненості Шайло в тім, що її права як жертви було порушено. Шайло вважала, що вона, як жертва злочину, має право свідчити - а їй не дозволили цього зробити", - зазначив інсайдер.

Нагадаємо, Бред Пітт і Анджеліна Джолі завершили розлучення, яке тривало сім років. Спочатку суд призначив опіку над їхніми дітьми - Паксом, Захарою, Шайло, Вів'єн, Ноксом - порівну, як вимагав актор. Згодом Джолі подала апеляцію, в результаті якої дискваліфікували суддю через його бізнес-зв'язок із одним із юристів Пітта.

Зараз ви читаєте новину «Інсайдер пояснив, чому донька Джолі й Пітта зреклася прізвища батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі